131 møter på to timer

Årets NCE Subsea Møteforum hadde igjen ny deltakerrekord. Deltakere fra nærmere 50 ulike bedrifter gjennomførte totalt 131 møter.

Published: 9 December 2013

Både T&G Elektro og Trelleborg Offshore Norge kom fra Østlandet for å delta på årets Møteforum.

- Alle våre seks møter var veldig bra, sier Petter Gabrielsen fra T&G Elektro. – Man treffer både eksisterende og nye kunder, og får presentere nye produkter som kundene ikke visste om.

Gabrielsen sier de hadde stort utbytte av å delta, og vil følge opp kontaktene videre. – Etter Møteforum fikk vi gjennomført et møte med en annen bedrift i regionen, slik at det ble en veldig god tur til Bergen. Vi synes Møteforum blir bedre og bedre, og kommer til å delta igjen, avslutter Gabrielsen.

Oddvar Kopstad fra Trelleborg synes det var nyttig å høre OneSubseas innledende plenumspresentasjon.

- Vi fikk frisket opp kundekontakter og snakket med bedrifter som kan være mulige underleverandører. Møteforum er en fin arena for å treffe folk innen subseabransjen, og vi deltar gjerne igjen, sier Kopstad.

Samarbeid på tvers av klynger

I årets Møteforum deltok også fem utvalgte bedrifter fra hver av Arena-klyngene innen media og design.

– Vi ser slikt samarbeid som viktig for å få inn nye innspill og ideer, og for å bli flinkere til å jobbe tverrfaglig, sier Jon O. Hellevang, som er prosjektleder for NCE Subsea Møteforum.

– Klynge til klynge-samarbeid er et område NCE Subsea skal styrke i tiden som kommer, slik at vi kan bidra til å finne gode totalløsninger for en stadig mer kompleks subseabransje.

Om NCE Subsea Møteforum

NCE Subsea Møteforum er et organisert opplegg med korte møter mellom medlemsbedrifter. Hensikten er å bidra til tettere kobling mellom bedriftene i klyngen. I Møteforum kan du presentere hva du har å selge, hva du ønsker å kjøpe, og eventuelle prosjektideer for samarbeid med andre.

Årets Møteforum var det sjuende i rekken. Evaluering fra tidligere gjennomføringer viser at arrangementet gir nye kunder og danner grunnlag for langsiktig samarbeid.

Les også artikkelen Møteforum gir nye kunder.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om Møteforum, kontakt Jon Hellevang, jon.hellevang@ncesubsea.no.