Lie Overflate rigger for vekst

Lie Overflate har vokst i takt med ordretilgangen. Det som ved oppstarten i 2005 var en liten tremannsbedrift teller snart 40 ansatte som nylig flyttet inn i store, moderne produksjonslokaler på Ågotnes.

Published: 18 November 2013

Som en følge av ytterligere vekstambisjoner, styrker Lie Overflate organisasjonen med ansettelsen av Øystein Bredholt som administrerende direktør for selskapene Lie Overflate, Lie Stillas og Gemini Eiendom. Bredholdt tiltrer 1. februar 2014, og kommer fra stillingen som banksjef for næringsliv i Sparebanken Vest, region NordVest Hordaland.

- Som banksjef med ansvar for næringsliv har jeg vært så heldig å kunne følge den rivende utvikling innen offshore- og subseaclusteret på Ågotnes på nært hold. Vi deltar aktivt i næringsmiljøet, og følger utviklingen i bransjen tett, både gjennom hyppig møte med våre kunder og besøk på fagkonferanser og messer i inn- og utland. Etter vel 15 år som rådgiver på bankens side av bordet, føles det nå både spennende og utfordrende å flytte over på kundesiden der beslutningene tas, og settes ut i livet. Det at Lie Overflate har klare vekstambisjoner er helt klart svært motiverende, sier Bredholt.

GründerTorbjørn Lie har et sterkt engasjement for overflatefaget, og vil i sin nye rolle kunne fokusere enda sterkere på teknisk utvikling og faglig kompetansebygging i bedriften. Som ansvarlig for markedsføring og salg vil han fortsatt følge kundene tett.

- Dette er et viktig og riktig grep for å møte økt etterspørsel med kvalitet, kompetanse og et sterkt fokus på helse, miljø og sikkerhet, forklarer Lie – som vektlegger at selskapets konkurransefortrinn er å gå i dybden på overflatefaget.

Kontaktinformasjon

Torbjørn Lie, telefon 930 09 614.

Les mer om Lie Oveflate på www.lieoverflate.no (nytt vindu).