Mot rekorder for Speed-dating

Til årets NCE Subsea Møteforum er det flere påmeldte enn tidligere år, og totalt representerer de flere bedrifter/organisasjoner.

Published: 1 November 2013

Årets møteforum gjennomføres på Clarion Hotel Bergen Airport, torsdag 14. november. Atle Ingebrigtsen, President OneSubsea Processing, skal åpne Møteforum med å presentere OneSubseas utviklingsplaner i regionen.

NCE Subsea er et organisert opplegg med korte møter mellom medlemsbedriftene i klyngen. I 2012 var det rekorddeltakelse med over 100 gjennomførte møter. I år tror vi på nye rekorder.

Klynge til klynge-samarbeid

Nytt av året er at Arena-klyngene innen Media og Design deltar med fem bedrifter hver. Samarbeid på tvers av profesjoner fører ofte til nye og gode løsninger. Vi oppfordrer subsea-bedriftene til å gå i møter med bedrifter fra de andre klyngene, og utforske mulighetene dette kan by på.

Det er sjuende gang NCE Subsea Møteforum gjennomføres. Evalueringer fra tidligere år viser at denne møteplassen gir nye kunder og danner grunnlag for langsiktig samarbeid.

Påmelding innen torsdag 7. november.

Det er alltid bedrifter og organisasjoner som velger å delta uten møteplan for speed-dating.   Erfaringsmessig er det alltid mulig å få til spennende og nyttige møter for de som ikke har satt opp møteplan, enten det r i perioder eller hele dagen.

Gå til mer informasjon og påmeldingsskjema.