Husk søknadsfristen til Subsea First Step 22. august

Er du, eller kjenner du en ung og innovativ bedrift som ønsker å satse mot subseabransjen? Vi søker fem bedrifter som får delta i høstens gjennomføring av Subsea First Step.

Published: 21 August 2013

Samtlige tidligere deltakere anbefaler andre å delta i forretningsutviklingsprogrammet First Step. – Alle sier de fikk nye kontakter i løpet av gjennomføringen. Vi vet også at bedrifter har fått nye kontrakter som følge av deltakelse i programmet, sier Jon O. Hellevang, som leder gjennomføringen for NCE Subsea.

- Tidligere deltakere har fått inn nye investorer, vunnet innovasjonspris og fått innvilget store forskningsprosjekter, sier Hellevang.

Målgruppen for programmet er unge og innovative bedrifter i en tidlig fase, bedrifter som vurderer spinn-off og bedrifter fra andre bransjer som ønsker etablering i subseabransjen.

Gå til mer informasjon om programmet og opptaksskjema for Subsea First Step 2013.  

- Hadde ikke vært der vi er i dag

Keystone har gått fra to til 16 kunder siden de deltok i Subsea First Step 2011. - Vi fikk lagt en god strategi for veien videre, sier John Zacharia, Marketing Director i Keystone til Offshore.no.

Les hele intervjuet med Zachariah i nyhetssaken Slik finner du veien til suksess i oljebransjen.

- En god ide er ikke nok

- For å oppnå suksess trenger man kunnskap om finansiering, marked, patentering, presentasjon og nettverksbygging, sier Mark Bokenfohr, Managing Director i WiSub. Å si at vi fikk stor nytte av deltakelse i Subsea First Step er definitivt ingen overdrivelse, sier han.

- Det er enormt verdifullt for teknologi-gründere å få anledning til å komme ut av tenkeloftet og få luftet sine produkter og ideer i et miljø der kommersielle interesser og markedskommunikasjon står i fokus, sier Dag Almar Hansen, CEO i Techni.

En annen tidligere deltaker sier i sin tilbakemelding at - Hele programmet var profesjonelt gjennomført med høy intensitet og nye utfordringer hele tiden. Arrangørene ledet gruppene gjennom programmet i en delikat balanse mellom foredrag, gruppeslit og utsøkte måltider.

- Styrker subseabransjen

Subsea First Step gjennomføres av ledende ressurspersoner med lang erfaring med forretnings- og teknologiutvikling i subseabransjen.

- Med den sterke veksten vi ser innen subseabransjen i dag er det viktig å jobbe smartere. Ved å støtte et slikt program håper vi å øke innovasjonen og styrke leverandørkjeden, sier Eddie Fauskanger, Key Account Manager i Aker Solutions. Fauskanger har bidratt som en av flere ressurspersoner i tidligere gjennomføring av Subsea First Step, hvor Aker Solutions også har vært sponsor.

Søk opptak

Gå til mer informasjon om programmet og opptaksskjema for Subsea First Step 2013.

Søknadsfrist er 22. august.

Kontaktinformasjon