Er du en subseainnovatør?

Vi søker subseainnovatør til en spennede og utfordrende stilling innen fagområdene IMR/aftermarket og Products & Services.

Published: 30 August 2013

Er du resultatorientert? Liker du å jobbe i nær dialog med kunder og leverandører? Motiveres du av innovasjon, teknologi- og forretningsutvikling? Føler du glede ved å bidra til at andre lykkes? Blir du godt likt av andre og er du en god kommunikator? Kan du skape samhandling?

NCE Subsea søker subseainnovatør til utrolig spennende og utfordrende stilling innen fagområdene IMR/aftermarket og Products & Services. Hovedoppgaven er å inspirere, motivere, initiere og gjennomføre samhandlingsbaserte utviklingsprosjekter med klyngeaktører og virkemiddelapparat.

Personen vi søker har erfaring innen teknologi-, prosjekt-, kompetanse- og markedsutvikling i subseaindustrien. Kontorsted er Ågotnes.

Kvinner oppfordres til å søke. Ta gjerne kontakt med Branding Manager Heidi Skålevik for ytterligere informasjon, telefon 916 31 450.

Søknad

Send en kort søknad og CV til heidi.skalevik@ncesubsea.no. Vi gjennomfører løpende intervjuer og ansetter når vi har funnet den riktige personen.


Om NCE Subsea

I 2006 ble subseaklyngen i Hordaland gitt status Norwegian Centre of Expertise (NCE). NCE Subsea skal forsterke innovasjonsaktiviteten, høyne det internasjonale engasjementet og øke kapasitet, konkurransekraft og verdiskaping hos de ulike aktørene i klyngen og i klyngen som helhet.

Visjon for subseaklyngen er å være internasjonalt anerkjent som verdens ledende miljø for undervannsteknologi.

Vi arbeider innen fire strategiske utviklingsområder; vinne kampen om kompetansen, videreutvikle forretningspotensial, styrke innovasjon og bedre markedsorientering.