Har du regnskapserfaring?

Vi søker regnskaps- og arrangementsansvarlig til en variert og spennende stilling med administrativt ansvar.

Published: 6 May 2013

Illustrasjonsbilde: fra vårt frokostseminar hos ClampOn, 29. januar 2013.

Er du resultatorientert? Liker du å jobbe strukturert og med stor grad av selvstendighet i arbeidshverdagen? Motiveres du av nye utfordringer og varierte oppgaver? Kommer du lett i kontakt med andre mennesker, og er du en god kommunikator? Er du initiativrik, nøyaktig og lærevillig?

NCE Subsea søker regnskaps- og arrangementsansvarlig til en variert og spennende stilling med administrativt ansvar. Stillingen medfører at du befinner deg i aktivitetenes sentrum allerede fra starten. Hovedoppgavene er å utøve selskapets administrasjon, planlegge og gjennomføre organisasjonens arrangementer, samt regnskapsføring fra A-Å.

Erfaring med regnskapsføring er en forutsetning. Kontorsted er Ågotnes.

Ta gjerne kontakt med Branding Manager Heidi Skålevik for ytterligere informasjon, telefon 916 31 450.

Søknadsfrist 14.mai. Kort søknad og CV sendes til trond.olsen@ncesubsea.no.


Om NCE Subsea

I 2006 ble subseaklyngen i Hordaland gitt status Norwegian Centre of Expertise (NCE). NCE Subsea skal forsterke innovasjonsaktiviteten, høyne det internasjonale engasjementet og øke kapasitet, konkurransekraft og verdiskaping hos de ulike aktørene i klyngen og i klyngen som helhet.

Visjon for subseaklyngen er å være internasjonalt anerkjent som verdens ledende miljø for undervannsteknologi.

Vi arbeider innen fire strategiske utviklingsområder; vinne kampen om kompetansen, videreutvikle forretningspotensial, styrke innovasjon og bedre markedsorientering.