Klar for å ta steget ut i Europa?

19. april inviterer Innovasjon Norge til speed dating med erfarne rådgivere fra Milano, Madrid, Hamburg, Paris, London, Stockholm, København og Helsinki.

Published: 10 April 2013

Norske bedrifter tilbyr innovative og unike produkter. Vi ønsker å stimulere til økt vekst i disse bedriftene gjennom internasjonalisering.

Europa representerer et mangfold av markedsmuligehter og er et naturlig sted å starte for deg som ønsker å vokse internasjonalt. Vi ser også en klar tendens til økt samarbeid innen forskning, utvikling og produksjon med aktører i denne regionen som det er svært relevant for mange norske bedrifter å delta i.

Kunnskap og tilstedeværelse er avgjørende for å lykkes

Vellykket internasjonal satsning avhenger mer enn noen gang av en god strategi basert på grundig markedsorientering.

På bagrunn av vår unike markedskjennskap og internasjonaliseringskompetanse hjelper vi norske bedrifter å avdekke nye muligheter, posisjoneres og gjør det lettere å etablere seg i nye markeder.

Våre tjenester omfatter skreddersydd assistanse innen strategisk rådgivning, markedsanalyser, kobling mot strategiske partnere, etablering og døråpning mot lokale myndigheter og nettverk.

Møt oss i Oslo 19. april

Ambisjoner om økt vekst i Europa eller globalt forøvrig? Ta kontakt for en uforpliktende prat om internasjonale markedsmuligheter for din bedrift.

Tid og Sted

Innovasjon Norge
Akersgata 13, 0104 OSLO

Fredag 19/4/2013
Individuelle møter kl 08:30 -16:00

Påmelding innen 12.april

Gå til påmeldingsskjema

For mer informasjon

Elisabeth Svanholm Meyer
Telefon (+39) 02 85 45 14 13
elmey@innovasjonnorge.no