Hva skal bloggen hete?

Vi trenger din hjelp til å finne riktig navn til bloggen vår. Bruker vi ditt forslag kan du se frem til en hyggelig overraskelse i posten.

Published: 31 January 2013

Alle forslag mottas med stor takk, men vi har ett ønske vi vil ha dekket – bloggnavnet skal være engelsk. Utover dette skal kreativiteten ha fritt spillerom.

Hensikten med bloggen er å synliggjøre og dele kompetanse i klyngen. Her vil vi, faste eksterne bloggere og gjestebloggere skrive om aktuelle tema.

I starten skal vi fokusere på tema knyttet til rekruttering og kompetanse, men etter hvert jobber vi med å engasjere bloggere på andre fokusområder. Bloggen skal utvikles tematisk i forhold til alle strategiske kjerneområder for NCE Subsea;

  • Vinne kampen om kompetansen
  • Videreutvikle forretningspotensial
  • Styrke innovasjon
  • Bedre markedsorientering

Vi tror at klyngen styrkes ved at vi deler av egen kompetanse og erfaring på denne måten, samtidig som merkevaren og omdømme styrkes.

Send inn ditt forslag til bloggnavn ved å bruke kommentarfeltet i artikkelen på ncesubsea.no, LinkedIn- eller Facebook-profilen vår. Eller send det på e-post til Heidi Skålevik, heidi.skalevik@ncesubsea.no.

Er du klar for å blogge sammen med oss? Kontakt Heidi Skålevik på e-post eller telefon 916 31 450.