Bli med til OTC i Houston 4.-10. mai 2013

Det blir igjen felles delegasjonsreise til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston. Vær med til verdens største messe innen energifeltet i mai 2013. Delegasjonsreisen arrangeres i samarbeid mellom Business Region Bergen, Bergen Næringsråd, HOG Energi og NCE Subsea.

Published: 27 November 2012

Det er syvende året Bergensregionen er representert på verdens største oljemesse. OTC er en av verdens viktigste møteplasser for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi. Det er derfor viktig at vi her markerer den betydelige rollen regionale leverandørbedrifter har i denne næringen verden over.

Delegasjonsreisen til Houston har vokst fra å bestå av et knippe bedrifter og offentlige aktører til 2012-delegasjonen med bortimot 60 deltakere.

Under delegasjonsreisen arrangeres bedriftsbesøk, business-to-business-møter, seminarer og besøk på messen. I tillegg er det flere sosiale arrangementer som gir gode muligheter for viktig teambuilding mellom næringen, FoU-miljø og det offentlige, som igjen kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.

Vårt mål er at små og mellomstore bedrifter innenfor olje, gass og ny energi skal få en god introduksjon til nye markedsmuligheter.

Vedlagte program er tantativt og oppdateres fortløpende. Last ned program oppdatert 15.november 2012 (pdf)

Gå til mer informasjon og påmeldingsskjema (åpnes i nytt vindu)
Frist for påmelding er 22.februar. Første mann til møllen gjelder!

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål, kontakt 

Vi ser frem til å møte deg og din bedrift på Offshore Technology Conference i Houston!