Bedre forhandlinger gir bedre resultater!

Bedriftsinterne kurs i forhandlingsteknikk 2012/2013: Bedre forhandlinger gir bedre resultater!

Published: 30 October 2012

Advokatfirmaet Rasmussen & Broch ANS og undervisningsforetaket SAYER tilbyr høsten 2012 og utover i 2013 bedriftsinterne kurs i forhandlingsteknikk. God forhandlingsteknikk gir bedre resultater, forbedrer din konkurranseevne og påvirker dine relasjoner. Forhandlinger med kunder, leverandører, finansieringsinstitusjoner, medarbeidere, ledelse, eiere og andre er en sentral del av enhver virksomhet, og har direkte betydning for din bunnlinje.

Gi deg og dine ansatte konkrete verktøy for å få mer ut av forhandlinger – for å få bedre resultater! Kursenes varighet og innhold skreddersys for din virksomhet og kan bestå av alt fra et par timers foredrag til faste samlinger over en lengre periode.

Ta direkte kontakt på ns@rblaw.no for mer informasjon. Partnere og medlemmer i NCE Subsea får rabatt på faste kurspriser og gode betingelser på spesialtilpassede kurs.

Tilbakemeldinger fra noen tidligere kurs:

  • Det beste kurset jeg har vært på!
  • Flott seminar, alle jeg har snakket med har vært storfornøyde og syntes det var utrolig bra!
  • Meget dyktig og engasjerende foredragsholder!

Om kursholder

Advokat Nicholas Sayer er partner i Advokatfirmaet Rasmussen & Broch ANS, og holder forhandlingskurs gjennom undervisningsforetaket SAYER. Han har over elleve års erfaring som forretningsadvokat, og har jobbet med kommersielle forhandlinger like lenge. I perioden 2007-2011 var han internasjonal koordinator i Konkurransetilsynet, og har deltatt i og ledet forhandlinger både på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Han har etterutdanning i forhandlingsteknikk på internasjonalt nivå, og har over flere år holdt forhandlingskurs for sine advokatklienter og næringslivet forøvrig.  Herunder har han tidligere holdt kurs og foredrag for blant annet Konkurransetilsynet, kunnskapsparken Sogn og Fjordane og Nyskapingsparken/Innovasjon Norge og NCE Subsea.