Profiler din bedrift i Offshore Engineer

Som ledd i NCE Subseas tiltak for å synliggjøre partnere, medlemmer og klyngen som helhet, har vi inngått avtale om et eget bilag til bladet Offshore Engineers utgave i juni 2013. Dette er en god mulighet for å profilere din bedrift gjennom bred internasjonal distribusjon.

Published: 24 October 2012

Sammen med Offshore Engineer utgaven i juni 2013 blir det distribuert et eget bilag for NCE Subsea. Offshore Engineer er offisiell mediepartner for Underwater Technology Conference 2013 og SPE Offshore Europe, og distribuerer bilaget i forbindelse med disse konferansene.

I tillegg vil bilaget benyttes av Offshore Engineer under andre arrangementer hvor vi ønsker synliggjøring av våre partnere og medlemmer.  Bilaget produseres i ekstra stort opplag som annonsører og NCE Subsea har tilgjengelig for egen distribusjon. Annonsørene får redaksjonell omtale i bilaget, og den digitale utgaven vil også være tilgjengelig på nettsidene våre.

Offshore Engineer har gjennom sine 35 år stadig økt opplaget og abonnentantallet. I dag distribueres det på verdensbasis, og utgis både som trykksak og digitalt.

Se vedlagt informasjonsbrev for detaljer om priser og frister (pdf)

Brenda Homewood er kontaktperson i Offshore Engineer og kan kontaktes på Brenda@aladltd.co.uk, Tel: +44 (0) 1732 459683

Finn mer informasjon om Offshore Engineer www.oilonline.com/Magazines/Offshore-Engineer (åpnes i nytt vindu).