Sett av 15. november til møteforum

For sjette gang inviterer vi våre partnere og medlemmer til NCE Subsea Møteforum. Tidligere evalueringer viser at denne møteplassen gir nye kunder og danner grunnlag for langsiktig samarbeid.

Published: 22 August 2012

Nytt av året er at gjennomføringen starter om morgenen og avsluttes med felles lunsj. Dette gir bedre mulighet å møtes utover fastsatte møteplaner.

Sted: Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen 5
Tid: 15.11.2012, kl 08:30 - 12:30

Statoil Innovasjon presenterer sin nye satsing på Innovasjon med spesielt fokus på tidligfase ideer. De plasserer også dette inn i helheten av eksisterende virkemidler som LOOP og Statoil Technology Invest.

Etter presentasjonen blir det en serie av inntil seks minutters individuelle møter. Statoil Innovasjon vil også delta på speed-datingdelen av arrangementet.

Foreløpig program

08:30 Registrering og kaffe
09:00 Strategi og handlingsplan for NCE Subsea 2016 - 2022 v/Trond Olsen, daglig leder NCE Subsea
09:30 Statoil Innovasjon - Våre verdier og kontaktpunkt med fokus på tidligere faser v/Geir Karl Njøten, Principal Consultant Strategy
10:00 Pause
10:10 Speed-dating
12:00 Lunsj og mulighet for videre samtaler
12:30 Møteforum slutt


Utvidet frist for påmelding - meld deg på innen mandag 29.oktober

Arrangementet er eksklusivt for NCE Subsea partnere og medlemmer, og deltakelse er gratis. Hvert selskap kan delta med inntil to representanter.

Årets påmelding er noe justert i forhold til tidligere år, slik at vi skal få til en forbedret møteplan. Vi tar først inn påmelding fra alle deltakere, deretter får man prioritere møter blant de som har meldt seg på til Møteforum. Vi koordinerer endelig møteplan, med mål om at flest mulig skal få oppfylt sine ønsker. Vi vil også jobbe aktivt for at bedrifter som i enkelte perioder ikke har møter blir koblet.

Gå til påmeldingsskjema for Møteforum 2012 (åpnes i nytt vindu). Her finner du også oversikt over påmeldte deltakere.

Viktige datoer

  • Mandag 29. oktober - påmeldingsfrist (for å kunne prioritere møter).
  • Tirsdag 30. oktober - påmeldte får informasjon om deltakere og mulighet for å prioritere møteplan.
  • Onsdag 7. november - svarfrist for deltakere som ønsker å prioritere møter. Siste frist for påmelding uten prioriteringer til møteplan.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om Møteforum, kontakt Jon Hellevang, jon.hellevang@ncesubsea.no.


Om Møteforum

NCE Subsea Møteforum er et organisert opplegg med korte møter mellom medlemsbedrifter. Hensikten er å bidra til tettere kobling mellom bedriftene i klyngen. I Møteforum kan du presentere hva du har å selge, hva du ønsker å kjøpe, og eventuelle prosjektideer for samarbeid med andre.

NCE Subsea tilrettelegger møteplassen, men det er opp til medlemsbedriftene å gripe mulighetene som ligger i arrangementet. Vi oppfordrer alle på det sterkeste å delta, og tror dette vil være utbytterikt for alle.