DNBs Innovasjonspris 2012

DNB oppfordrer alle innovatører til å melde seg på Innovasjonsprisen. Uansett hvilken bransje du er i, hva slags kunnskap og innsikt du har; hvis bare ideen din er god nok kan du vinne Innovasjonsprisen.

Published: 3 August 2012

Så enkelt er det. For DNB er nemlig gode innovasjoner alt som kan bidra til en positiv utvikling i norsk næringsliv, enten det bygger på ny kunnskap eller benytter eksisterende kunnskap på en nyskapende måte. For å kunne gå helt til topps må selvfølgelig ideen også ha et tydelig forretningsmessig potensial – i forhold til omsetning, miljøgevinst, arbeidsplasser, besparelser, samfunnsnytte e.l. – og ha en god og gjennomtenkt plan for hvordan den skal realiseres.

Meld ideen på – innen 31. oktober!

I det minste blir den da vurdert av uavhengige eksperter. I beste fall stikker den av med den store premien – 1,2 millioner kroner – når denne deles ut vinteren 2013. Det er selvfølgelig gode penger, men tidligere vinnere forteller at vel så viktig er faktisk anerkjennelsen, de faglige rådene og den redaksjonelle omtalen. Det gjelder ikke bare den nasjonale vinneren, men også de åtte regionale vinnerne.

Om prisen 2012

I 2012 gjennomføres konkurransen som åtte regionale delfinaler og en nasjonal finale. Vinnerne i hver region mottar en pris til en verdi av 200.000 kroner og går automatisk videre til den nasjonale finalen. Der kjemper de om DNBs Innovasjonspris til en verdi av 1 million kroner. Andre plassen vinner 100.000 kroner og tredje plassen 50.000 kroner.

Gå til mer informasjon om Innovasjonsprisen på DNB.no
Gå til mal til søknad
Gå til tips til utfylling av søknaden

Meld deg på Innovasjonsprisen 2012. Her kan du se kriteriene, samt all annen informasjon du trenger for å sende inn en god presentasjon av ideen din.

Se også vinnere av Innovasjonsprisen 2011

Det er viktig for DNB å stimulere nytenking i næringslivet, og Innovasjonsprisen er en del av denne satsingen.

DNB er også sponsor av programmet Subsea Next Step, som gjennomføres av NCE Subsea høsten 2012. Les mer om Subsea Next Step på www.ncesubsea.no/nextstep.