Bli med til Rio Oil & Gas 2012

Det er fortsatt mulig å melde seg på delegasjonsreisen til Brasil og Rio Oil & Gas 13.-21. september. Overordnet fokus for delegasjonsreisen er ’How to do Business in Brazil’, og norske og internasjonale bedrifters erfaring med etablering i Brasil.

Published: 22 June 2012

Hensikten er å se nærmere på markedsutvikling og muligheter i Brasil for olje, gass og maritime bedrifter med eksportpotensial til Brasil. Den veletablerte leverandørindustrien som leverer til nordsjømarkedet er kjent for å levere til krevende internasjonale kunder, og er derfor særlig egnet for det brasilianske markedet.

Rio Oil & Gas er en av verdens største messer inne energi-feltet. Det legges opp til å besøke Macae før messen, og Espirito Santo etter messen. Espirito Santo er Hordalands samarbeidsregion i Brasil.

Representanter fra næringsliv, FoU-miljøer og offentlige myndigheter inviteres til å delta på delegasjonsreisen.

Programmet

Programmet inkluderer bedriftsbesøk, seminarer, besøk på Rio Oil & Gas og nettverksarrangementer.

Last ned detaljert program for delegasjonsreisen til Rio Oil & Gas 2012

Programmet er foreløpig. Det vil kunne skje endringer i forhold til nåværende program, og det vil komme oppdateringer etter hvert som de ulike aktivitetene bekreftes.

Kostnader (noen av prisene er ikke endelig bekreftet)

Fly

  • Bergen - Rio de Janeiro t/r, 13. september – 21. september, 12.037 kroner
  • Rio de Janeiro – Vitoria t/r, 20. september – 21. september, fra 509 kroner til full pris

Hotell

  • Buzios, Galapagos Hotel, tre netter, totalt 2.376 kroner
  • Rio de Janeiro, Marina Palace, fire netter, totalt fra 7.189 til ca 8.587 kroner (rom i ulike kategorier)
  • Vitoria, Bristol Quartier Latin, en natt, ca 862 kroner

Delegasjonsavgift

  • Buzios/Macae, Rio de Janeiro og Vitoria; 7.147 kroner. Dekker transport, flere måltider, seminaravgifter og messepass på Rio Oil & Gas

Delegasjonsreisen selges som pakke (jfr. priser over), men individuelle tilpassinger på fly og hotell er mulig. Prisene vil da kunne variere.

Påmelding

Meld deg på raskt for å sikre plass på fly og hotell.

For påmelding og spørsmål om reise, kontakt Anne-Gro Rimestad hos reiseoperatør HRG Nordic; AnneGro.Rimestad@hrgworldwide.com

Ved påmelding, oppgi i e-post; fullt navn, stilling, bedrift, e-post, telefon, fakturaadresse, ønske om enkelt- eller dobbelt rom, og ønskede reisedatoer.

Påmelding er binnende.

Delegasjonsreisen arrangeres av Business Region Bergen, HOG Energi og NCE Subsea, og er tilrettelagt i samarbeid med Greater Stavanger. Programmet er utarbeidet i samarbeid med INTSOK, DNB og Innovasjon Norge.

I samarbeid med: