UTC gjennomføres som planlagt

Til tross for utfordringer i flytrafikken gjennomføres Underwater Technology Conference (UTC) som planlagt kommende uke. Det er fortsatt ledige plasser til konferansen, faglige og sosiale arrangementer.

Published: 8 June 2012

Det er nå rundt 600 påmeldte til UTC som gjennomføres i Grieghallen 13. - 14. juni. Det er fortsatt rom for flere deltakere på en av de aller beste og fremste læringsarenaene og møteplassene for subseaindustrien i verden. For mer informasjon se  www.utc.no.

Det er et omfattende faglig og sosialt program knyttet til konferansen. Tirsdag 12. juni gjennomføres golfturneringen UTC Invitational på Fana Golfklubb. Denne er åpen for ansatte blant alle medlemmer og partnere i NCE Subsea og det er fortsatt ledige plasser. Gå til mer informasjon om turneringen.

Samme dag gjennomføres også bedriftsbesøk til Framo Engineering på Horsøy og Statoils visualiseringsrom på Sandsli for konferansedeltakere, før det på kvelden er invitert til Icebreaker på Fløyen. Gå til mer informasjon om faglige og sosiale aktiviteter under UTC.