Rammeavtale til Amitec

Eni Norge AS har valgt softwareleverandøren Amitec AS som leverandør av informasjonssystemet PI til bruk på Marulk- og Goliatfeltet. PI er en infrastruktur for håndtering av sanntidsdata og hendelser, fra ISOsoft, LLC (www.isosoft.com), og Amitec AS forhandler programvaren i Skandinavia.

Published: 9 March 2012

Avtalen omfatter en 30.000 tags PI server med tilhørende grensesnitt og klienter, samt konsulenttjenester i forbindelse med opplæring, support, utvikling og integrasjon med annen relevant programvare i Eni Norges portefølje. Varigheten på rammeavtalen er 3 år med 1+1 år opsjon.

- Dette befester Amitecs posisjon som ledende IMS-leverandør til den norske olje- og energibransjen, sier Børre Heggernes, CTO i Amitec

- At Eni Norge har valgt oss som leverandør ser vi på som en tillitserklæring til oss som selskap og PI som produkt. Vi har over 15 års erfaring som partner med OSIsoft, LLC men dette er den nordligste PI’en jeg kjenner til i Skandinavia.

Marulk er knyttet til Statoils Norne FPSO og har produksjonsstart i 2012, mens Goliat har planlagt produksjonsstart Q4 2013.

For ytterligere informasjon kontakt: Amitec AS ved Chief Technology Officer Børre Heggernes, telefon 913 955 25