Bli med til OTC i Houston

Vær med til verdens største messe innen energi-feltet! Vi inviterer til delegasjonsreise til Offshore Technology Conference i Houston, 28. april - 3. mai.

Published: 26 January 2012

Det er sjette året Bergensregionen er representert på verdens største oljemesse. OTC er en av verdens viktigste møteplasser for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi internasjonalt. Det er derfor viktig at vi her markerer den betydelige rollen våre lokale leverandørbedrifter har i denne næringen verden over.

Delegasjonsreisen til Houston har vokst fra å bestå av et knippe bedrifter og offentlige aktører til 2011-delegasjonen med over 50 deltakere.

Under delegasjonsreisen arrangeres bedriftsbesøk, business-to-business-møter, seminarer og besøk på messen. I tillegg er det flere sosiale arrangementer som gir gode muligheter for viktig teambuilding mellom næringen, FoU-miljø og det offentlige, som igjen kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.

Vårt mål er at små og mellomstore bedrifter innenfor olje, gass og ny energi skal få en god introduksjon til nye markedsmuligheter.

Gå til mer informasjon, oppdatert program og påmeldingsskjema for delegasjonsreisen

Frist for påmelding er 11. februar. Det er mulig å melde seg på senere også, men da kan vi ikke lenger garantere plass på fly og hotell.

Ta kontakt direkte med vår reiseoperatør HRG ved Terttu Ruud: terttu.ruud@hrgworldwide.com / 23353674 eller med Ingrid Jæger: ingrid@brb.no / 91815904 dersom du har spørsmål. 

Gå til webside for OTC 2012

Vi ser frem til å møte deg og din bedrift på Offshore Technology Conference i Houston!

Delegasjonsreisen støttes av: