Statoil søker nye investeringsobjekter

Statoil er på jakt etter spennende bedrifter med behov for ny egenkapital for å realisere sin forretningside. Vi inviterer inntil fem bedrifter til å presentere seg for Statoil med tanke på innskudd av ny egenkapital.

Published: 1 February 2012

Statoil engasjerer seg aktivt i nye prosjekter med entreprenører og industrielle selskaper for å ta frem ny teknologi til markedet. De ser nå spesielt etter nye kandidater til å bli tatt opp i deres investeringsportefølge. Bedrifter som er aktuelle for å bli tatt opp i LOOP-programmet kan også være av interesse å få presentert.

Inntil fem bedrifter vil torsdag 23. februar få mulighet til å presentere seg for Statoil Technology Invest på Sandsli. NCE Subsea vil bistå med å velge ut de bedriftene som får presentere seg. Kriterier for utvelgelse til presentasjon er:

  • Selskap som er på utkikk etter ny egenkapital / prosjektfinansiering
  • Selskap med spennende teknologi som er relevant for Statoils kjernevirksomhet

Bedrifter som blir valg ut til presentasjon får 45 minutter, hvorav ca. 25-20 min til egen presentasjon og resten til påfølgende spørsmål. Statoil Technology Invest vil vurdere selskap ut fra tradisjonelle venture kriterier i tillegg til relevans for Statoil sin aktivitet.

Mer informasjon om Statoil Technology Invest

Påmelding innen 10. februar

Gå til påmeldingsskjema

Ønsker du å presentere din forretningsplan/investorpresentasjon for Statoil Technology Invest; meld deg på seinest fredag 10.februar. Utvalgte bedrifter vil bli annonsert 17.februar. For mer informasjon ta kontakt med Jon O. Hellevang, jon.hellevang@ncesubsea.no, 988 488 28.