Jentekveld trakk fullt hus

Omtrent 350 kvinnelige studenter var samlet til Fab & Fearless på Feliz en tirsdagskveld i oktober.

Published: 10 November 2011

Rundt 350 jenter fra Høgskolen i Bergen dro til byen iført den lille sorte og stiletthæler, for å høre på inspirerende damer som har valgt å satse på karriere.

Målsetningen med arrangementet var å motivere og inspirere studentene til å ta det ekstra skrittet mot de ledene stillingene. Arrangementet ble holdt på utestedet Feliz og køen strakk seg helt til Sundt-bygget.

Køen strakk seg helt til Sundt-bygget

Jenter som vil opp og frem

Det er en studentgruppe ved økonomisk-administrative fag ved Høgskolen i Bergen som stod bak prosjektet Fab and Fearless.

- Når de inviterte NCE Subsea inn som samarbeidspartner lovet de oss en 'fabulous' aften og stinn brakke, og dette klarte jentene på en utmerket måte, sier Tone Røkenes, som har ansvar for arbeidet innen rekruttering og kompetanse i NCE Subsea.

Kvelden var preget av lett stemning med god tapas, moteshow og mingling, og studentene var ikke redde for å ta kontakt med foredragsholderne.

Rollemodell fra Statoil 

Heidi Møvik fra Statoil var NCE Subsea sin rollemodell denne kvelden. Hun er sektorleder innen Subsea kontrakter og verktøy. Hun startet presentasjonen med å spørre om det var noen som kunne tenke seg å jobbe i Statoil, og responsen var stor blant det kvinnelige publikum. 

Heidi presenterte de spennende karrierevalgene hun har tatt og fortalte jentene blant annet om tiden hun var utstasjonert i Canada og Houston.

Av andre foredragsholderne som var representert kan vi nevne Katrine Trosvik som er divisjonsdirektør i DnB NOR. Grace Ellen Gjuvsland, seksjonssjef i Kreftforeningen seksjon Vest og Monica Hannestad, daglig leder Design Region Bergen.

Overskuddet jentene fikk inn for billettsalget går til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Les mer om Fab & Fearless-jentene på nettsiden til Høgskolen i Bergen.