Internasjonal profilering av klyngen

NCE Subsea gjør tiltak for å bedre medlemmer, partnere og klyngens internasjonale synlighet. Vi viderefører vårt samarbeid med PennWell Inc. om å utgi et eget årlig vedlegg til Offshore Magazine.

Published: 18 October 2011

Offshore Magazine er et verdensledende olje- og gasstidsskrift med mer enn 45.000 abonnenter over hele verden og nesten 9.000 europeiske lesere.

NCE Subsea har inngått avtale med PennWell Inc. om å fortsette å lage et årlig fokusmagasin som omhandel bedrifter og aktiviteter i klyngen. Dette vil bli fulldistribuert sammen med februar-utgaven av magasinet i 2012.

Internasjonal distribusjon

Selve fokusmagasinet blir distribuert av PennWell på subsea-relaterte arrangementer som:

  • Subsea Tieback Forum & Exhibition i Galveston
  • Offshore Technology Conference i Houston
  • Underwater Technology Conference i Bergen
  • ONS i Stavanger

NCE Subsea distribuerer også magasinet fra stand på alle messer vi deltar på, herunder UTC i juni og ONS i august.

Annonser til sterkt reduserte priser

Fokusmagasinet i Offshore vil inneholde redaksjonelle artikler om bedrifter og teknologier i klyngen. Annonser selges til sterkt reduserte priser. Sammen med annonse får man også inkludert redaksjonell omtale. Se vedlagt informasjonsbrev (pdf).

Klyngens aktører har ingen forpliktelse å delta med annonse i publikasjonen, men oppfordres til dette av NCE Subsea. Publikasjonen vi har inngått avtale med vil ha flere artikler om klyngen, dens bedrifter og aktiviteter.

Bred deltakelse fra aktører i klyngen vil gi mer tyngde i budskapet om at det er et verdensledende miljø i undervannsteknologi i Bergensregionen og at klyngen er ”The Future of Solutions”.

Last ned Offshore Magazine NCE Subsea supplement 2011.

Ansvarlig for fokusmagasinet i PennWell er Roger Kingswell. Han kan nås på rogerk@pennwell.com, + 44 1622 721222.