Klyngebedrifter inviterer til samarbeid

I Møteforum 26. oktober skal fem bedrifter presentere hvilke typer samarbeid de søker med andre bedrifter i klyngen.

Published: 10 October 2011

Vi inviterer for femte gang våre partnere og medlemmer til NCE Subsea Møteforum. Nytt i år er at fem deltagende bedrifter får presentere seg i plenum. Hensikten er å bidra til tettere samarbeid i subseaklyngen, og trekke frem aktører som er mindre kjent.

De fem bedriftene som skal presentere seg i plenum;

  • Christian Michelsen Research
  • Data Respons
  • Epsis
  • iBruk
  • Inventas

Alle som meldte seg på innen 30. september kunne krysse av om de ønsker å presentere sin bedrift. Basert på påmeldinger har vi trukket ut disse fem bedriftene som får presentere seg 10 minutter i plenum. Forutsetningen for å være med i trekningen var at presentasjonen fokuserer på hvilke typer samarbeid man søker med andre bedrifter i klyngen.

Meld deg på

NCE Subsea Møteforum er et organisert opplegg med korte møter mellom medlemsbedrifter. Her kan du presentere hva du har å selge, hva du ønsker å kjøpe, og eventuelle prosjektideer for samarbeid med andre bedrifter.

Møteforum er blitt en årlig suksess, med mange deltakere og svært gode tilbakemeldinger. Deltagelse fører til at våre medlemmer møter nye kunder og knytter nye kontakter.

Årets Møteforum gjennomføres onsdag 26. oktober, klokken 12.00 – 16.00 i Straume Teknologisenter. Påmelding innen mandag 17. oktober. 

Per tirsdag 11. oktober er det 24 bedrifter som har bekreftet at de deltar. Gå til oppdatert deltakerliste.

Hvem kan delta?

Arrangementet er bare for partnere og medlemmer i NCE Subsea, og deltakelse er gratis. Gå til mer informasjon og påmelding.

Kontaktinformasjon