Nyansatt Daglig leder i Lie Overflate Tenikk AS

For å møte den stadig økende etterspørselen etter sine tjenester har Lie Overflate Teknikk AS styrket organisasjonen. Øyvind Alfheim er tilsatt som daglig leder, og skal ha ansvar for daglig drift og bidra til med å styrke og videreutvikle organisasjonen.

Published: 16 May 2011

Lie Overflate Teknikk AS ser på nyansettelsen som en vesentlig styrke for bedriften, og ansettelsen er en del av strategien med videreutvikling av selskapet.

Gründer og tidligere daglig leder Torbjørn Lie fortsetter i bedriften. I sin nye stilling som salgs- og teknisk leder får han nå muligheten til å fokusere mer på blant annet kommersialisering av selskapet samtidig som han får mer tid til å ta seg av videreutvikling av bedriftens produkt- og tjenestespekter. Som kjent stilles det strenge krav til kvalitet og dokumentasjon fra offshore- og subseanæringen. 

Øyvind Alfheim er 35 år. Han har bakgrunn fra smedfaget (Johs Alsaker EFTF AS) videre har han gjennomført sin bachelorgrad innen økonomi og finans på University La Trobe i Australia. Øyvind sin forrige jobb var som daglig leder i Proco Stillaser AS. Han avsluttet sitt forhold i forbindelse med oppkjøp av bedriften. 

Øyvind uttaler: ”LieOverflate Teknikk AS er en spennende bedrift som er i en rask og positiv utvikling. Bedriften har mange gode kvaliteter og et ungt og entusiastisk mannskap. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, den blir utfordrende og krevende. Samtidig tror jeg at Lie Overflate Teknikk AS utvikler seg til å bli en ledende bedrift innen faget”. 

Last ned pressemelding fra Lie Overflate Tenikk AS (pdf)