Meld deg på før torsdag - delegasjonsreise til OTC i Houston

Det er fortsatt mulig å melde seg på delegasjonsreisen. Gjør det før torsdag!

Published: 2 February 2011

Vi har fått utsatt fristen på flyreservasjon til 3. februar. Etter dette kan vi ikke lenger garantere plass og rimelig pris.

Det har kommet til en rekke nye spennende poster i programmet:

Det legges opp til to store seminarer i samarbeid med blant annet både det norske og det britiske generalkonsulatet, samt Innovasjon Norge i Houston. Seminarene vil ha som tema Oljeutslipp og CO2-håndtering. I tillegg vil NCE Subsea arrangere et eget frokostseminar i løpet av uken.

Utover dette blir det bedriftsbesøk hos Fluor, i tillegg til Shell, Transocean eller BP for å lære mer om oljeulykken i fjor i Mexicogulfen.

Det vil arrangeres en egen teambuilding-dag om søndagen, vi vil delta på en rekke store og årlige nettverksmiddager, i tillegg til flere besøk på selve messen.

 
Delegasjonsreisen gir gode muligheter for viktig teambuilding mellom næringen, FoU-miljøer og det offentlige, og arrangementet kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter. 
 
Ta kontakt med Ingrid Jæger: ingrid@brb.no eller 918 15 904 dersom du har spørsmål angående programmet.
 
Praktisk informasjon

Grunnet korte frister når det gjelder fly- og hotellkapasitet gjelder det å være rask med påmeldingen for å være garantert plass.


Vi har fått holdt av en rekke flyseter med Lufthansa frem til torsdag 3. februar. Da må vi si fra oss de som ikke er booket og kan ikke etter dette garantere plass på denne ruten. Prisen på denne ruten er NOK 8.750,- inkl. skatter og avgifter.

Vi har også holdt av rom til delegasjonen på Westin Oaks i Houston. Disse koster US $ 299 per natt. Hotellet begynner å fylles opp, så også her gjelder det å være rask. For mer informasjon om hotell eller flyrute, kontakt Terttu Ruud i HRG Nordic på 2335 3674 eller terttu.ruud@hrgworldwide.com.

Programmet er et foreløpig program, og vi jobber med forskjellige instanser for å ferdigstille dette. Det kan skje endringer i det programmet som per i dag foreligger. Det vil komme jevnlige oppdateringer etterhvert som de forskjellige aktivitetene blir endelig bekreftet.