Student med fokus på globalisering

Nok en gang tar NCE Subsea i mot en praksiskandidat fra Universitetet i Bergen, og hovedprosjektet vil være å kartlegge graden av globalisering i klyngen. For studenten Thomas Croucher (22) blir de neste 16 ukene en spennende og annerledes innspurt til fullført bachelorgrad.

Published: 19 January 2011
Som del av vår satsing på globalisering skal vi kartlegge den internasjonale aktiviteten i klyngen. Med undersøkelsen håper vi å få et bedre bilde av den nåværende situasjonen i klyngen, for å tilrettelegge aktiviteter som støtter opp om selskapenes behov.
 
Et statsvitenskapelig perspektiv
 
Det er fjerde gang vi tar i mot en bachelorstudent fra Instituttet for Sammenlignende Politikk for å jobbe som praktikant hos oss. Vi synes det er svært positivt å jobbe med studenter fra flere utdanningsbakgrunner, og studentene har bidratt på en meget god og variert måte.
 
Thomas, som er fra Tananger, fullfører bachelorgraden sin til sommeren. – Muligheten til å jobbe i en bedrift som en del av graden er en unik mulighet til å vise næringslivet hva studenter av sammenlignende politikk kan tilby som ingen andre kan. Jeg gleder meg veldig til å jobbe for NCE Subsea og i en slik spennende næring, sier Thomas.
 
Utplasseringen er en 50 prosent stilling som blir tatt parallelt med vanlige fag. Arbeidsoppgavene vil variere mellom daglig drift og et par prosjekter, deriblant kartleggingen av globaliserte bedrifter. Thomas skal også oppdatere rapporten til en tidligere praksiskandidat, som kartla den økonomiske utviklingen i subseaindustrien i Bergensregionen.
 
Vi ønsker ham velkommen og lykke til!