Subsea Down Under

Australia vil fra 2013 være det ubestridt største internasjonale subseamarkedet. Bli med på studietur for å se og lære om mulighetene. Turen går til Perth under Australasian Oil & Gas.

Published: 6 January 2011
Klikk på bildet for større visning
 
I følge siste INTSOK's Annual Market Report, vil Australia være et av de aller største subseamarkedene fra 2012. Fra 2013 viser rapporten at landet vil være det ubestridt største internasjonale subseamarkedet. Se mer detaljer i vedleggene lengst ned i saken.
 
Studietur 
 
Med bakgrunn i de lysende markedsutsiktene vil NCE Subsea gjennomføre studietur til Australia for å se og lære om muligheter. Turen vil bli arrangert i forbindelse med Australasian Oil & Gas (AOG) 2011, som finner sted i Perth 23. - 25. februar.
 
Deltakelse på studieturen til Australia og AOG 2011 er åpen for medlemmer og partnere i NCE Subsea. Meld deg på innen 14. januar.  
 
Les mer om AOG 2011.
 
Hvorfor delta
  
Noen av høydepunktene fra programmet er:
  • Orientering fra INTSOK Australia med fokus på det norske olje- og gassmiljøet i Australia, og markedsmuligheter for SMBer i subsea-industrien.  
  • Bedriftsbesøk til DOF Subsea, Nemo Engineering og FMC Technologies.
  • Deltakelse på Subsea Australasia Conference, hvor foredragene blant annet vil handle om Australias subsea-marked og lokale muligheter.
  • Besøk til messen AOG.
  • Offisiell AOG middag.
Dette er bare noe av det som du kan få med deg. Se hele programmet for mer informasjon.  
 
Praktisk informasjon
  
NCE Subsea organiserer program, lokal transport og bevertning beskrevet i programmet. Deltakerpris per delegat er 5.250 kroner. I det inngår alle aktiviteter som beskrevet i programmet. I tillegg kommer reise og opphold, som må bestilles av den enkelte deltaker.
 
Påmeldte deltakere vil få opplyst anbefalt reiserute/selskap, hotell og et reiseselskap hvor de kan gjøre booking. Flykostnader estimeres fra 14.000 kroner t/r. Hotellkostnader estimeres til ca 1.800 kroner per natt. Påmeldte vil også få informasjon om forhåndssøking av Visa til Australia.
 
 
Vedlegg