FFU-seminaret nærmer seg

Merk deg datoen nå. Torsdag 27. januar er det igjen klart for FFU-seminaret, årets store høydepunkt for Foreningen for fjernstyrt undervannsteknologi.

Published: 28 October 2010
- Som leder i FFU og medlem av programkomiteen må jeg si at dette er årets begivenhet i FFU. Her kan man få med seg spennende faglige oppdateringer, samt knytte gode kontakter med andre fra bransjen. Vi vil presentere ett variert innhold av ypperste kvalitet, sier FFU-leder Jan Henry Hansen.
 
Økende interesse
 
Han forteller at interessen for seminaret de siste årene har vært sterkt økende.
 
- I fjor hadde vi flere påmeldte enn vi hadde plass for i IB-senteret. Vi forventer økt interesse videre fremover, så meld deg på i god tid. Vårt seminar er unikt og fokuserer sterk på tema knyttet til subsea og fjernstyrt undervannsteknologi og -operasjoner. Det skjer store endringer i vår næring og bedre og ny teknologi utvikles. På seminarer kan du få med deg litt av dette.

Stort spekter
 
FFU-seminaret er spesialtilpasset medlemsmassen til Foreningen for fjernstyrt undervannsteknologi.
 
- Foreningen vår er en bransjeforening. Målet vårt er å finne temaer som kan passe for hele foreningen. Her skal alle finne noe av interesse, sier Hansen.
 
Det jobbes for tiden med å finne spennende foredragsholdere til seminarets ulike tematiske bolker. Flere av foredragsholderne er allerede på plass. På seminaret kan du oppdatere deg på nye produkter og ny teknologi innen subseabransjen, samt høre spennende innlegg om bransjens fremtid.
 
Fullstendig seminarprogram vil bli lagt ut i desember. Det vil da også være mulig å melde seg på seminaret på www.ffu.no
 
En møteplass
 
Foruten spennende forelesninger, vil det også settes av rikelig med tid til minglepauser. Folk skal få god tid til å snakke sammen.
 
- I pausene anbefaler vi også at folk oppsøker utstillingsområdene. Her står flere spennende utstillere klar til å presentere sine produkter. Utstillingsområdene er en viktig møteplass i løpet av seminardagen, avslutter Hansen.