Internasjonal synlighet

NCE Subsea gjør tiltak for å bedre medlemmer, partnere og klyngens internasjonale synlighet. Vi viderefører vårt samarbeid med PennWell Inc om å utgi et eget årlig vedlegg til Offshore Magazine.

Published: 20 October 2010
Offshore Magazine er et verdensledende olje- og gasstidsskrift med mer en 44.000 abonnenter over hele verden. Omlag 90 prosent av dem er ledere og/eller teknisk personale. Mer enn 11.000 av dem jobber innen subsea.
 
NCE Subsea har inngått avtale med PennWell Inc om å fortsette å lage et årlig fokusmagasin som omhandler bedrifter og aktiviteter i klyngen. Dette vil bli fulldistribuert i mars utgaven av magasinet.
 
Internasjonal distribusjon
 
Selve fokusmagasinet vil bli distribuert av PennWell på alle deres subsea-relaterte arrangementer som
  • Subsea Tieback Forum i februar
  • Offshore West Africa i mars
  • Offshore Asia i mars
  • Deep Offshore Technology i november
  • Deepwater Operations i november 
I tillegg vil fokusmagasinet bli distribuert fra PennWells stand på OTC i mai og Offshore Europe i september.
 
NCE Subsea vil også distribuere magasinet fra stand på alle messer vi deltar på, herunder UTC i juni og Offshore Europe.
 
Annonser til sterkt reduserte priser
 
Offshore vil i fokusmagasinet skrive redaksjonelle artikler om bedrifter og teknologier i klyngen. Annonser selges til sterkt reduserte priser. Sammen med annonse får man også inkludert redaksjonell omtale. Se vedlagt informasjonsbrev (pdf).
 
Klyngens aktører har ingen forpliktelse til å delta med annonse i publikasjonen, men oppfordres til dette av NCE Subsea. Publikasjonen vi har inngått avtale med vil ha flere artikler om klyngen, dens bedrifter og aktiviteter.
 
En bred deltakelse fra aktører i klyngen vil gi enda mer tyngde i budskapet om at det er et verdensledende miljø i undervannsteknologi i Bergensregionen og at klyngen er ”The Future of Solutions”.