NCE Subea deltar på ONS

NCE Subsea deltar med fellesstand under ONS i Stavanger. Sammen med oss på standen har vi fire medlemsbedrifter.

Published: 26 August 2010
NCE Subsea gjør en rekke aktiviteter, som å profilere og markedsføre et sterkt subsea-miljø. Som en del av dette har vi invitert medlemsbedrifter til å delta på NCE Subsea-fellesstand under ONS 2010.
 
Medlemsbedriftene Sigmatech, Selantic, VTT Maritime og Inventas Produktdesign har en dedikert plass på standen for å profilere og markedsføre egen bedrift.
 
Godt besøkt stand
 
NCE Subsea har vært til stede på en rekke messer de siste årene, både med egen stand og med fellesstand. Nå ser vi klare effekter av dette profileringsarbeidet.
 
- På årets ONS opplever vi at stadig flere selskaper og bedrifter oppsøker NCE Subsea, sier Daglig leder Trond Olsen. Mange oppsøker NCE Subsea fordi de ønsker å komme i kontakt med selskaper i klyngen.
 
Det er første gang VTT Maritime er til stede med stand på ONS. Å delta på en fellesstand med NCE Subsea krever lite arbeid i forkant.
 
-Vi kommer nå til en ferdig stand, hvor alt er tilrettelagt, sier Daglig leder Torgeir Evjen. I tillegg til at fellesstanden er plassert veldig bra, så har den også bidratt til at vi har fått kontakt med flere potensielle kunder enn hva vi ville ha fått alene.
 
 
Daglig leder i VTT Maritime, Torgeir Evjen, sammen med besøkende på standen.