Region Bergen inviterer til regional samhandling

Region Bergen genererer muligheter. Under en fane samler vi holmer og skjær, fjord og fjell, og inviterer til regional samhandling, opplevelse og vekst.

Published: 28 June 2010
 
 
Denne kvelden legger Business Region Bergen og Bergen Næringsråd til rette for en seilas med Statsraad Lehmkuhl. Det blir servert deilig sjømatbuffet (eget alternativ for allergikere), svalende drikke, samt musikalske drypp fra ulike artister fra Bergensregionen.
 
Her har du har muligheten til å samle viktige forretningsforbindelser og kunder under en felles regionparaply om bord på Statsraaden.
 
Tid: Tirsdag 24. august
Registrering fra klokken 19.00, med avgang presis klokken 19.30. 
Vi klapper til kai igjen klokken 22.00, men det er mulig å fortsette den gode praten og relasjonsbyggingen om bord til klokken 23.00.
 
Sted: Skipet vil ligge sentralt i Stavanger.
Endelig kaiplass bekreftes på billettene.
 
Vi lover stemningsskapende underholdning, hyggelig selskap, og god mat og drikke. Vi har også bestilt nydelig sensommervær og ser frem til å treffe deg og din bedrift denne kvelden på sjøen!
 
Invitasjon til egne kunder og billetter
Vi har utarbeidet en felles invitasjon på engelsk som dere kan bruke når dere inviterer til arrangementet. Dere får tilsendt denne kort tid etter påmelding. Den har samme topp som denne invitasjonen. I bunnen kan dere legge inn deres egen logo og informasjon.
 
Billetter/adgangstegn vil sendes ut ca 2 uker før arrangementet.
 
Påmelding og pris
Påmeldingen er bindene, og billettene faktureres ved påmelding. Men dere kan selvsagt videreselge billettene dersom dere ”brenner inne” med for mange.
 
Det har vist seg å være stor interesse for arrangementet, og vi har allerede fått mange påmeldte. Dermed har vi sett oss tvunget til å sette en øvre grense på 10 billetter per bedrift. Ta kontakt med Ingrid Jæger på ingrid@brb.no dersom dere vil settes på venteliste for flere billetter.
 
"All Inclusive": kr 1200,-
Inkluderer sjømat, aperitiff, øl og vin, kaffe og te.
 
Begrenset pakke: kr 850,-
Inkluderer rikholdig sjømatbuffet, aperitiff, og en drikkebong.