Delegasjonsreise til Brasil 11.-17. september 2010

Business Region Bergen har igjen gleden av å invitere til felles delegasjonsreise til Rio de Janeiro 11. til 17. september 2010. Reisen finner sted i forbindelse med Rio Oil & Gas som er en av verdens største messer innen energifeltet. Vi ønsker representanter både fra næringsliv, FoU-miljøer og offentlige myndigheter med til Rio.

Published: 23 June 2010
 
Det er tredje gangen det arrangeres delegasjonsreise til Rio. Vår ambisjon er å få med oss bedrifter fra Bergensregionen med eksportpotensial til Brasil, for å se nærmere på markedsutvikling og muligheter i Brasil. Vi ser på Rio Oil & Gas som en svært egnet arena til å jakte på "business leads".
 
Delegasjonsreisen gir gode muligheter til teambuilding mellom næringen, FoU-miljøer og det offentlige, og arrangementet kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.
 
Samtidig skapes det positiv oppmerksomhet om Bergensregionen, noe som hjelper bedrifter fra regionen inn på internasjonale markeder og viser at det er attraktivt for kompetent arbeidskraft å søke seg til vår region.
 
Bredt samarbeidsprosjekt med spennende program
Vi har i samarbeid med HOG Energi, NCE Subsea, INTSOK, Eksportfinans og Innovasjon Norge utarbeidet et spennende program. Vi har også hatt en tett dialog med Greater Stavanger og inkludert flere felles møtepunkt for våre to delegasjoner under oppholdet i Rio.
 
Vi legger opp til ulike nettverksmøter, samt spennende og interessante seminarer og bedriftsbesøk.
 
Programmet er foreløpig. Det oppdateres jevnlig etter hvert som aktivitetene blir endelig bekreftet.
 
 
Priser og påmelding
  • Vi har reservert seter på Air France / KLM sin rute via Amsterdam/Paris. Pris er NOK 11.710,- (økonomi).
  • Vi har reservert hotellrom på Mariott Hotel på Copacabana. Dette koster NOK 1.960,- per natt iflg. dagens valutakurs.
  • Foreløpig delegasjonsavgift er stipulert til NOK 7.000,- per person. Denne inkluderer inngang på messen, felles transport, samt alle de oppsatte
    felles poster i programmet, som nettverksmøter, seminarer og måltider. Vi mangler bekreftelser med pris på en del av postene, så endelig delegasjonsavgift fastsettes i august.
  • Deltagerne står fritt til å reservere flyreiser og hotell på egen hånd eller gjennom vårt reisebyrå HRG.
    Vi tar forbehold om kursendring og endringer av skatter og avgifter. 
     
På grunn av korte tidsfrister på fly- og hotellbestillinger, må du melde deg på snarest mulig.
 
Siste frist for påmelding er 29. juni 2010.
 
Alle påmeldinger skjer via vår reiseoperatør HRG Nordic
 
 
Kontakt
Ta kontakt med Ingrid Jæger, tlf. 91815904, ingrid@brb.no eller Tobby Sander Tomassen, tlf. 91731386, tobby@brb.no hvis du har spørsmål.
 
Gjelder det hotell og flybestillinger kontaktes HRG direkte v/Terttu Ruud, tlf. 23 35 36 74, terttu.ruud@hrgworldwide.com
 
Vi ser frem til å møte deg og din bedrift i Rio!