Dialogprosjekt oppsummeres

VRI-dialogprosjekt skal bidra til flere maskineringsbedrifter i Hordaland blir godkjent som leverandører til subseaindustrien. I maskineringsmøte torsdag 18. mars oppsummerer vi erfaringer fra dialogprosjektet gjennomført i 2009.

Published: 11 February 2010
Sted: Møterom kantine, CCB Administrasjonsbygg K8, Ågotnes
Tid: 18.03.2010, klokken 09:00 – 12:00
 
Hvilke tema ønsker du diskutert i Maskineringsgruppen i fremtiden? Ønsker du eller andre i din bedrift å delt i Maskineringsgruppen?
 
Nå kan du være med og bestemme retningen for Maskineringsgruppen i NCE Subsea. I maskineringsmøtet inviterer vi til en åpen diskusjon rundt nye tiltak og veien videre.
 
Program

09.00 Velkommen – introduksjon og bakgrunn
09.10 Erfaringer fra VRI-dialogprosjekt
10.10 Pause
10.30 Maskineringsgruppen i NCE Subsea – veien videre
11.30 Lunsj

Meld deg på innen mandag 15. mars
 
Dialogprosess for maskineringsbedrifter ble gjennomført i 2009 i samarbeid mellom Maskineringsgruppen i NCE Subsea og VRI-programmet. Hensikten med prosessen at flere maskineringsbedrifter i Hordaland blir godkjent som leverandører til subseaindustrien. På denne måten kan de levere tilbud og komme i posisjon til å levere konkrete leveranser.

Les mer om Dialogprosjekt for maskineringsbedrifter

Veien videre for maskineringsgruppen
I siste del av møtet inviterer vi til åpen diskusjon om tiltak for å styrke maskineringsbedriftene i regionen. Maskineringsgruppen i NCE Subsea skal fungere som et åpent forum. Her kan bedrifter diskutere felles utfordringer og muligheter. Det skal også være en arena for faglig påfyll.

Møtested og tema i fremtiden vil være avhengig av innspill og initiativ fra deltakerne. Mulige tema kan være ISO-sertifisering, kvalitetssikring, rekruttering og utdanning, erfaringsutveksling og faglige foredrag fra ressurspersoner.