Fortsatt mulig å melde seg på til OTC Houston

Interessen for årets delegasjonsreise til OTC Houston er stor. Det er fortsatt plass til noen etternølere. Siste frist for påmelding er fredag 26. februar.

Published: 19 February 2010
Vi har fått gode tilbekemeldinger på et variert og interessant program. Vi regner med å bli minst like mange som i fjor, og ønsker at tilbudet kommer sp mange bedrifter som mulig til gode.
 
Delegasjonen ledes også i år av fylkesordfører Torill Selsvold Nyborg.
 
Siden invitasjonen gikk ut har vi fått bekreftet bedriftsbesøk hos Statoil og Aker Solutions i Houston. Nytt av året er tettere samarbeid med Stavanger, teambuilding søndag og company profile, et skjema som fylles ut av deltagerne og seg og sin bedrift.
 
Company samles i et dokument og blir distribuert til alle deltakerne i forkant av reisen. Og ikke mist: det skal brukes til å kunne tilpasse individuelle møter for den enkelte bedrift med aktører på OTC og aktuelle bedrifter i Houston.
 
 
Alle påmeldinger må skje elektronisk. Link finner du under. Her finner du også priser, liste over kontaktpersoner, viktige linker og skjema for bedriftsprofil.
 
til påmeldingsskjema (ekstern side)
 
Ta kontakt for ytterligere informasjon.
 
For spørsmål angående påmelding, hotell- og flybestillinger, kontakt HRG ved Marte R. Myrvold, telefon 233 53 730, marte.roenning@hrgworldwide.com.
 
For andre spørsmål, kontakt Business Region Bergen ved Ingrid Jæger, telefon 918 15 904, ingrid@brb.no.
 
 
På gjensyn i Houston!