NCE Subsea Møteforum 2009

En viktig målsetning for NCE Subsea er å bidra til tettere kobling mellom medlemsbedriftene. Møteforum er en god anledning å komme i dialog med andre aktører i klyngen.

Published: 28 September 2009
NCE Subsea Møteforum er et organisert opplegg med gjennomføring av korte møter mellom aktørene i klyngen. Møteforum 2009 ble gjennomført torsdag 24.september hos StatoilHydro på Ågotnes.

På programmet sto også presentasjon av StatoilHydros forsyningsvirksomhet på Ågotnes, samt foredrag ved Rune Norseng, INTSOKs regionsdirektør for Brasil og Canada, og Nils-Petter Sivertsen, leder Customer Support FMC Technologies. Presentasjonene kan lastes ned under.
 

>> Markedstrenden i subsea sett fra FMC Technologies på Ågotnes, Nils-Petter Sivertsen leder Customer Support FMC Technologies
 

Nils-Petter Sivertsen, leder Customer Support FMC Technologies
Deltakere under NCE Subsea Møteforum 2009, torsdag 24.september
 
I forbindelse med møteforum var det anledning å melde seg på til omvisning i StatoilHydros Tool-Pool på Ågotnes. Omvisningene gjennomføres tirsdager og torsdager i ukene etter arrangementet.

Hensikten med NCE Subsea Møteforum er å skape en arena hvor medlemsbedriftene kan komme i kontakt med andre aktører i klyngen. Her kan man informere om eget selskap, diskutere salg og kjøp av varer og tjenester, samt innlede diskusjon om prosjektideer.