Marin-Innovasjon vet hva som skal til

Marin-Innovasjon AS er hva man på flere måter kan kalle en ung bedrift. Men den sitter allerede på enorme kunnskaper om elektronikksystemer på land og til sjøs.

Published: 25 June 2009
Marin-Innovasjon AS har i løpet av det siste halvåret doblet antall ansatte, flyttet inn i nye kontorlokaler og økt fokuset på elektronikkutvikling. Marin-Innovasjon kan tilby alt fra pre-design til komplette produkter innen elektronikk med tilhørende programvare.
 
I løpet av det siste året har kompetansen på nedihullselektronikk blitt betydelig styrket, og selskapet regner med at de i løpet av året kan tilby både modem og motordrivere for nedihullsbruk. Bedriften leverer også rene kontrollsystemer(software & hardware) for styring av alt fra undervannsmaskiner til testing av flyinstrumenter, i tillegg til sanntidssystemer og systemer for høyhastighets datalogging.

Se www.marin-innovasjon.no for mer informasjon om tjenester og prosjekteksempler.

Kundereferanser: FMC Technologies, Aker Solutions (Tranby/Fornebu), EMHS, AGR, ABB, SmartMotor, Laerdal Medical, Widerøe?s Flyveselskap m.fl.

>> Les omtale av Marin-Innovasjon i fagbladet Elektronikk

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon www.marin-innovasjon.no
 
Foto; Utsnitt av elektronikk - Design by Marine Innovation. Illustrasjon; Marin-Innovasjon har blant annet utviklet en 'ferdsskriver', for undervannsbruk. Tracklog måler påkjenninger, vibrasjoner, slag, tid, dybde osv.