Lærevillige unge på NCE Subsea Outlook

Tirsdag 21. april samlet NCE subsea mer enn 50 studenter og unge yrkesaktive til teknisk presentasjon og nettverksbygging i Kalfaret Brygghus.

Published: 23 April 2009

Til arrangementet inviterte NCE Subsea og ClampOn alle medlemmer i SPE Student Chapter og Norsk Petroleumsforening Ung, samt studentene på Bachelorstudiet undervannsteknologi - drift og vedlikehold.

- Målet er å gjennomføre denne type aktivitet årlig, hvor en NCE Subsea medlemsbedrift inviteres til å gjennomføre en teknisk presentasjon for denne målgruppen, sier Trond Olsen, daglig leder i NCE Subsea. Hensikten er å informere målgruppen om de muligheter de har i subsea industrien, spesielt i vår region.

Trond Olsen innledet arrangementet på Kalfaret med generell informasjon om NCE Subsea, subsea industrien i Hordaland og det globale subsea markedet. Deretter ga Kristian Lygre, som er Systems Coordinator i ClampOn, en relativt inngående presentasjon av deres teknologi og produkter.
 
Arrangementet er for studenter og unge yrkesaktive som har rettet seg inn mot en karriere innen subsea industrien, men også for andre interesserte. For bedriftene kan dette være en mulighet å markedsføre seg overfor potensielle kunder/beslutningstakere og arbeidstakere.
 
I 2008 gjennomførte NCE Subsea og SPE Student Chapter et tilsvarende arrangement på Høgskolen i Bergen. Den gang var det Framo Engineering som sto for teknisk presentasjon.
 
Last ned presentasjonene under;
 
Foto: Deltakere under NCE Subsea Outlook i Kalfaret Brygghus 21. april 2009.