Grow`09 - kobler næringsliv og forskning i konkrete FoU-prosjekter

Ikke bare er programmet bedre enn noensinne ? nå blir det konkrete resultater. Entreprenørskaps- og innovasjonskonferansen Grow`09 i Bergen 25. og 26. Mars inviterer til inspirerende konferanse og til bidrag til konkrete FoU-prosjekter.

Published: 23 February 2009
Blant foredragsholderne i år er en av verdens kjente nanoteknologer, Thomas Ebbesen. I følge ham henger Norge etter i koblingen mellom næringsliv og forskning ? dette vil han gjerne bidra til å rette på!
 
Under Grow`09 kan man også høre Øivind Hammer fortelle om å gjøre det umulige mulig, Eva Sjøwall snakke om supergrupper som gir kreativ suksess, Teknologidirektør Snorre Kjesbu i Tandberg gå jorden rundt på 80 minutter, og Kåre Valebrokk snakke om finaskrisen.

I tillegg presenteres en skjult global gründersuksess: Meltwaternews (delvis forankret i Bergen) er blitt verdensledende elektronisk medieovervåker uten å bruke en krone i markedsføring siden oppstarten i 2002.

Det blir egne ITS-seminar, Connect Vest presenterer nystartede bedrifter klare for investorer og BTO arrangerer seminar om kommersialisering av forskning.

For første gang i Grow`s historie presenters muligheten til å bidra til egne FoU-prosjekter hvor aktører fra næringslivet og forskningsmiljøer sammenkobles.
 
For mer informasjon om dette, program og påmelding: www.grow09.no
 
Om Grow:
Grow skal være en samhandlingsarena med fokus på nyskapning for næringsliv, akademika/forskning, offentlig sektor og kultur. Grow skal fremme holdninger som bidrar til åpenhet og utvikling av nye ideer for økt innovasjon. Grow skal bidra til å styrke kulturen innenfor entreprenørskap, gründervirksomhet ? men også bidra til økt innovasjon innenfor eksisterende virksomheter.
 
Initiativet til Grow ble tatt i 2006 med bakgrunn i Regional utviklingsplan for Hordaland, Bergensscenarier 2020 og Strategisk næringsplan for Bergen kommune.
 
Grow er arrangert to ganger tidligere og hadde 400 konferansedeltakere i 2008.