Kurs for ingeniører i subsea industrien

Subsea Production Systems Engineering Course er et opplæringsprogram for ingeniører som skal arbeide i subsea industrien. Det er fortsatt noen ledige plasser på kurset som gjennomføres i Bergen 3. - 5. mars.

Published: 20 February 2009
Subsea Production Systems Engineering Course gjennomføres for første gang i Norge som følge av økende etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft i subsea industrien.
 
Kurset arrangeres av Subsea Engineering News (SEN) og Clarion Technical Services i samarbeid med NCE Subsea, og gjennomføres på First Hotel Marin i Bergen 3. ? 6. mars 2009.
 
Kurset går over tre og en halv dager, og dekker hovedelementene av subsea systemer og installasjoner og gir en oversikt over grensesnittet mellom ulike elementer i et system. Kurset inkluderer også en øvelse innen feltutvikling, og besøk hos Aker Solutions og FMC Technologies på Ågotnes.
 
Hovedforeleser Bill Loth har mer enn 30 års efaring fra større operatørselskaper. Det blir også forelesninger ved representanter fra Vetco Gray, MCS, Viper Subsea og Prospect.
 
Fullstendig informasjon om kurset på www.clarion.org
 
Reservasjoner kan gjøres ved å kontakte kursadministrator direkte på sen@btinternet.com, eller ved å fylle ut påmeldingsskjema på www.clarion.org.
 
Ansatte i NCE Subsea Partner- og medlemsbedrifter får 10 % rabatt på kursavgiften. 
 
Relaterte saker på NCE Subsea hjemmeside:
-         The Perfect Time for Training (20.01.2009)
-         Subsea Systems Engineering Course til Norge (24.11.208)
 
Illustrasjoner: Aker Solutions (øverst) og FMC Technologies (nederst).