CONNECT Norge Olje og Gass Partnerforum 2009

CONNECT Norge Olje og Gass Partnerforum er et årlig nasjonalt arrangement hvor vekstselskap fra hele landet får presentere seg overfor andre aktører innen olje og gass bransjen. Årets Partnerforum gjennomføres av CONNECT Vest torsdag 26. februar hos StatoilHydro på Sandsli.

Published: 17 February 2009
Partnerforum skal være en møteplass for alt fra nye high-tech bedrifter til ledende selskaper innen produksjon, operasjon, drift, rådgiving og investering. I år presenteres 10 spennende og svært ulike selskaper med produkter, løsninger eller teknologi innen olje- og gassbransjen.
 
Et bredt spekter av selskapspresentasjoner og tidligfase prosjekter er på programmet. Det blir foredrag ved StatoilHydro og Investinor AS. To av bedriftene, Marine Innovasjon og Tool-Tech, er NCE Subsea medlemsbedrifter.
 
Marine Innovasjon AS har spesialisert seg på utvikling av programvare for sanntids-, datalogging- og kontrollsystemer i tillegg til elektronikkdesign. Tool-Tech AS tilbyr tjenester relatert til Subsea Control Systems og har utvikler en rekke nye løsninger som er under patentering.
 
CONNECT Vest er en non-profit medlemsforening som hjelper gründere og vekstselskaper ved å koble dem mot kompetanse og kapital. I Norge finnes 5 regionale CONNECT-nettverk hvorav CONNECT Vest dekker Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland.
 
De som er interessert i neste generasjons teknologier og undersøker investeringsmuligheter bør vurdere Partnerforumet.
 
 
Torsdag 26. februar hos StatoilHydro i Bergen, Sandsliveien 90
 
Påmelding innen fredag 20. februar. Klikk her eller gå til www.connectvest.no for online påmelding.