Utvidet frist for påmelding - Studietur til OTC 2009

NCE Subsea inviterer medlemmer og partnere til studietur til verdens største olje og gass messe, OTC, som går av stabelen i Houston første uken i mai. Studieturen arrangeres i samarbeid med Business Region Bergen og Hordaland Olje og Gass.

Published: 6 February 2009
Studieturer til aktuelle markeder og regioner en viktig del av NCE Subseas aktiviteter for å bidra til å motivere små og mellomstore bedrifter i internasjonaliseringsprosesser. Les hva Yvonne Torgersen i Norske Ventiler sa etter deltakelse på fjorårets studietur til OTC.
 
For delegasjonen er det lagt opp et omfattende program med bedriftsbesøk, seminar og nettverksaktiviteter. I tillegg vil en delegasjon fra Midt-Norge delta sammen med Hordalandsdelegasjonen, noe som vil ytterligere øke utbyttet for deltakerne. Delegasjonen vil bestå av næringslivsrepresentanter, offentlige aktører og politikere.
 
 
>> Se tentativt program (oppdatert 17.02.2009)
>> Les viktig informasjon (oppdatert 17.02.2009)
 
Vi gjør oppmerksom på at ikke alle programposter er endelig bekreftet, og at det kan bli mindre endringer.
 
 
Påmeldingsskjema sendes direkte til HRG Nordic, Events & Meetings Managment på fax nummer 22 20 23 80. Vi har fått et meget gunstig gruppetilbud på flyreisen, og påmeldingsfristen for å ta del i dette er derfor meget knapp.
 
Utvidet frist for påmelding: onsdag 18. februar 2009
 
Dersom du ikke ønsker å bestille hotell og/eller fly gjennom fullstendig påmelding, men bare ønsker å delta på enkelte aktiviteter sammen med delegasjonen, kan du kontakte Business Region Bergen ved markedssjef Tobby Sander Tomassen, eventuelt på telefon +47 917 31 386.