Nye tjenester på NCE Subsea web

NCE Subsea har den siste tiden fått utviklet og implementert en rekke nye funksjoner på web.

Published: 22 September 2008
 
De nye funksjonene skal være til nytte for medlemsbedriftene i foreningen, og inkluderer blant annet modul for medlemsnyheter og mulighet for å annonsere kurs og aktiviteter i ?DET SKJER? listen.
 
Medlemsnyheter
Partnere og medlemmer har muligheten å presentere nyheter fra egen virksomhet på våre hjemmesider. Dette kan være nyheter om produkter, resultater, oppkjøp, ansettelser, nye kontrakter eller samarbeidsavtaler. Funksjonen har vært etterspurt av bedriftene.

Man må være logget på NCE Subsea Ekstranett for å sende inn nyheter, og saken klareres av web administrator før publisering.
 
Annonser aktiviteter under DET SKJER
Alle som ønsker det kan sende inn sine aktiviteter for publisering i ?DET SKJER? listen. Dette kan være aktiviteter som møter, kurs, konferanser eller messer.

Denne tjenesten er tilgjenglig for alle, men aktiviteter som publiseres under ?DET SKJER? skal oppfattes som relevante for NCE Subsea partnere og medlemmer. NCE Subsea vil avvise aktiviteter som ikke oppfattes som relevante.
 
Tips en venn
Vi har også nylig fått implementert funksjonen ?tips en venn? fra alle sider på den åpne delen av våre hjemmesider. Hensikten er at det skal være enklere å dele informasjon om NCE Subsea med andre.

Som foreningens sentrale kommunikasjonsplattform må hjemmesidene være mest mulig brukervennlig og funksjonell. Vi oppfordrer derfor partnere og medlemmer til å fortsette å gi oss innspill og forslag til kontinuerlig forbedring av sidene. 
 
NCE Subsea fortsetter med videre utvikling av web sidene, og venter implementering av flere nye funksjoner innen kort tid.