Nye rekorder for ONS

Hordaland standen under ONS i Stavanger var oljemessens nest største. For første gang stilte regionen med felles kommunikasjon, basert på en prosess blant en rekke aktører.

Published: 7 September 2008
 
NCE Subsea stilte på felles stand sammen med Business Region Bergen og Hordaland Olje og Gass. Også Bergen Næringsråd og Hordaland Fylkeskommune deltok i bemanning av standen.
 
ONS ble et svært vellykket nettvarksarrangement. Spesielt vellykket var arrangementet på Statsråd Lehmkuhl med 250 gjester om bord; alt arrangert og sponset av Business Region Bergen.
 
Felles Kommunikasjon
Hordalandsstanden var nest størst under årets ONS, med nesten 600 m2 utstilling og nærmere 30 utstillere. Hovedbudskapet i felles kommunikasjon for regionen var ?Bergen Region ? the Future of Solutions?. Underbyggende budskap var ?Market know-how ? Advancing Development?, ?Innovation and Creativity? og ?Unique Blend of Competences?.
 
En av bedriftene som deltok på felles stand var Askøy bedriften Intermec. De har hatt stand på ONS siden 1998, og har deltatt under Hordaland paraplyen siden Hordaland Olje og Gass første gang tok et slikt initiativ.
 
Rekordmange besøkende
Årets ONS hadde rekordhøye besøkstall, med 41 906 daglig besøkende i løpet av det fire dager lange arrangementet. Utstillingen under ONS hadde totalt 26 470 unike besøkende.
 
- En del av kontaktene vi skaper under ONS er tilfeldige møter; men det er ikke tilfeldig at Intermec er tilstede i Stavanger, sier Daglig leder Noralf Andreassen.
 
Intermec har valgt å fokusere sine markedsføringsressurser nesten utelukkende på ONS. ?Dette er et viktig fora for oss så lenge vårt hovedprodukt er innen offshore og subsea sektoren.
 
- Her møter vi mange kontakter som vi ellers bare kjenner fra telefon, samtidig som vi får presentert oss for nye kontakter.
 
Også en rekke andre NCE Subsea partner- og medlemsbedrifter var til stede med utstilling på ONS.
 
Foto: (øverst) Felles stand for NCE Subsea, Business Region Bergen og Hordaland Olje og Gass. (under) Intermec med stand på ONS.