UTC 2008 - Do it Subsea!

Den femtende Underwater Technology Conference nærmer seg, større enn noen gang. Konferansen arrangeres 4. ? 5. juni i Grieghallen i Bergen.

Published: 28 May 2008
 
Til årets konferanse blir det mer enn 600 kvadratmeter utstilling, og man anslår at rundt 500 personer kommer til å besøke UTC 2008. De besøkende inkluderer ledere, ingeniører og strategisk personell knyttet til subseaindustrien.
 
Årets Underwater Technology Conference fokuserer på nyutvikling og økt oljeutvinning samt ny teknologi og erfaringer. Hensikten med årets konferanse er å stimulere til og fremme diskusjoner knyttet til årets tema.
 
På konferansens første dag er tema operasjonell status og utprøvd teknologi. Sentrale aktører fra subseaindustrien deler av sine erfaringer. Dette danner grunnlag for andre dag av konferansen, hvor tema er nyutvikling og økt oljeutvinning. Her presenteres prosjekter fra både norsk kontinentalsokkel og fra resten av verden.
 
Flere NCE Subsea partnere og medlemmer bidrar med innlegg under årets konferanse. Noen av disse er Aker Solutions, Framo Engineering, StatoilHydro og DNV.
 
I forbindelse med årets konferanse introduseres en ny aktivitet ? besøk til subsea fasiliteter i området rundt Bergen. På formiddagen tirsdag 3. juni kan man være med til Framo Engineering Subsea testhall i Fusa, eller man kan bli med på båttur til Ågotnes og Aker Solutions.
 
UTC inviterer også til flere sosiale arrangementer på kveldstid. Tirsdag 3. juni blir det ?Icebreaker? på Fløyen, og onsdag 4. juni avsluttes første konferansedag med bankettmiddag i Grieghallen?s foajé.
 
For program og påmelding, se www.utc.no