Grow'08

Torsdag 13. mars inviterer GROW '08 til en dag med fokus på hvordan kreativitet og innovasjon kan bidra til økt vediskaping i eksisterende bedrifter og ved oppstart av nye etableringer.

Published: 18 February 2008

Alan Webber, gründer i Fast Company Magazine, er en av verdens mest respekterte og anerkjente ledere innen forretningsjournalistikk. Han skal snakke om hvordan man skaper et godt miljø for innovativ praksis. Alan Webber har bred ekspertise innen forandringsledelse og innovasjon i et regionalt og globalt perspektiv.

Jan Grønbech fra Google vil gi eksempler fra sin daglige virksomhet og fortelle hvordan de motiverer ansatte til å utvikle nyskapende løsninger.

Erik Lerdahl fra Slagkraft Design har ledet en rekke innovasjonsprosesser for større bedrifter og organisasjoner. Han vil snakke om hva som er nøkkelen til effektive innovasjonsprosesser.

Eva Solheim, Direktør i Sol Venture Partners LLC leder seksjonen 'Den innovative regionen'. Baser på egen bred erfaring i Silicon Vallet vil hun gi eksempler på hvordan man kan trekke kreative krefter til Bergensregionen.

Les mer om Grow '08, program for arrangementet og priser på Grow '08 nettsider
 
Skrevet av: Heidi Skålevik