Lekent sommertreff i NCE Subsea

Opplevelse - å se og prøve selv - er nøkkelen både til engasjement og økt forståelse. Under NCE Subseas sommerfest 21. juni vil ansatte hos partnere og medlemmer få anledning til å teste ut både subsea-simulatoren og de øvrige aktivitetstilbudene på nyåpnede Bergen Vitensenter (VilVite). Men det blir ikke bare lek - kveldens program skal også inspirere deltakerne til å vurdere Australia og Vietnam som fremtidig marked for norsk undervannsteknologi.

Published: 29 May 2007
Bergen Vitensenter åpnet dørene 31. mai. En av de tre hovedpaviljongene ved senteret har hav som tema. Her står undervannsteknologi og det maritime miljøet i fokus. NCE Subsea, sammen med våre hovedsponsorer Aker Kværner Subsea og Oceaneering, er ansvarlig for utviklingen av subsea-delen av paviljongen Bennex, Framo Engineering og Underwater Technology Foundation (UTF) er også med på å finansiere undervannsutstillingen som går under navnet Teknokvariet.
 
Australia og Vietnam
Medlemsundersøkelsen i fjor høst viste at Asia og Australia er de mest aktuelle eksportmarkedene for subsea-industrien i Bergens-regionen. I samarbeid med Forum for Internasjonalisering har vi derfor invitert Harald Nævdal, Innovasjon Norges stasjonssjef i Vietnam til å orientere om muligheter i dette landet. Regionaldirektør Håkon Skretting i INTSOK vil fortelle om Australia som subsea-marked.
 
Ett år med NCE Subsea
Sommertreffet markerer avslutningen på nærmere ett års drift i NCE Subsea. Det er derfor naturlig at daglig leder Trond Olsen benytter anledningen til å gi en oppsummering over gjennomførte aktiviteter, oppnådde resultater og planer fremover. Her vil vi gjerne ha innspill fra medlemmene på hvordan de ser for seg utviklingen i foreningen.
 
Kvelden avsluttes med mat og drikke.
 
NCE Subsea Sommertreff
Bergen Vitensenter
21. juni 2007
kl. 16.00 - 19.00