Vær med på DOT - samlet markering i Stavanger

NCE Subsea, sammen med Hordaland fylkeskommune, planlegger en samlet markering av undervannsmiljøet i Hordaland under Deep Offshore Technology i Stavanger 10. ? 12. oktober.

Published: 4 June 2007
DOT er en av verdens fremste, største og mest toneangivende konferanser og messer for undervannsteknologi. ?Deepwater and Artic ? Oceans of new opportunities? er tema for årets samling.
 
Rabatterte stands
For å vise bredden og styrken i undervannsmiljøet i Hordaland, har NCE Subsea tatt initiativet til et felles markedsføringstiltak. Partnere og medlemmer som ønsker det, er velkommen til å delta. For de av selskapene som synes ideen virker tiltrekkende, har vi reservert 17 stands i Hall D, like ved restauranten. Hver stand er på ni kvadratmeter, og leveres med nødvendig innredning. Medlemmer og partnere i NCE Subsea får leie plassen med 20 prosent rabatt. En konferansedelegat fra hvert utstillerfirma slipper inn dørene uten ekstra kostnad.
 
Tilbudet gjelder kun i vårt reserverte område. Her gjelder det å skynde seg; tilbudet varer kun ut juni måned.
 
Felles lunsj
Hordaland er en attraktiv region både som arbeids- og studiested. Fylkeskommunen har også gjort en god jobb med å tilrettelegge forholdene for etablerere. Dette ønsker vi å vise verden under DOT. Torsdag 11. oktober vil derfor NCE Subsea og våre samarbeidspartnere være sponsor for lunsjen. Her vil vi selvsagt benytte anledningen til å presentere både regionen og subsea-miljøet i fylket.
 
Stimulere kunnskapservervelse
For å stimulere medlemmene til å sende sine medarbeidere på konferansen, kan interesserte selskaper med mindre enn 250 ansatte søke om å få to billetter til halv pris. Også her gjelder det å komme først til mølla, da vi bare har 40 billetter totalt til denne gunstige prisen.
 
Høstens DOT forventes å ville samle 2000 deltakere, inkludert bred deltakelse fra internasjonale oljeselskaper, teknologileverandører og myndigheter.
 
For bestilling av stands, ta kontakt direkte med Sue Neighbors hos utstillingsarrangøren Pennwell. sneighbors@pennwell.com, eller tlf. +1 713 963 6256. Husk å opplyse at du er medlem i NCE Subsea. De som ønsker rabatterte konferansebilletter, kontakt daglig leder Trond Olsen, trond.olsen@ncesubsea.no , eller tlf. 48108864.
 
 
(Publisert 04.06.2007)