Opplevelsen av subsea

De skal kunne gå inn i undervannsmiljøet - og komme tørrskodd ut igjen - besøkende på den offisielle fellesstanden for Hordaland under Offshore Europe i Aberdeen 4. - 7. september. Bli med og gå en tur på havbunnen du også!

Published: 20 August 2007
Bergen - the Subsea Capital, er tema for fellesstanden NCE Subsea rigger til sammen med Hordaland Olje og Gass, Bergen Næringsråd, Bergen kommune, Offshore Media Group og Underwater Technology Foundation under den internasjonale olje-messen i Skottland.
 
- Standen har fått en unik design som vi er sikker på vil vekke oppsikt, samtidig som den er en god markedsføring av det sterke undervannsmiljøet i Bergens-området, sier daglig leder Trond Olsen i NCE Subsea.
 
Tørrskodd på havbunnen
 
For at de besøkende ikke skal være det minste i tvil om hva standen promoterer, er tak, vegger og gulv utformet som kulisser som illustrerer subsea-miljøet. De besøkende skal kunne spasere tørrskodd omkring på havbunnen og hente informasjon om undervannsteknologi-miljøet i Bergen og Hordaland - uten behov for dykkerutstyr.
 
Utformingen av standen bygger på filosofien "Show it, don't tell it". En opplevelse kan erstatte mange ord. Opplevelser er noe vi husker. Ord har vi derimot lett for å glemme. Besøkende på Offshore Europe 2007 skal i det minste huske en ting etter hjemkomsten: Bergen - the Subsea Capital.
 
Besøk oss
 
Nyfiken? Om du er blant de mange tilreisende til Aberdeen i de dagene messen varer, finner du fellesstanden for subsea-miljøet i Hordaland i Blue Zone, Norwegian Pavillion. Standnummer er 1007. Besøk oss da vel!
 
Faglig påfyll
 
Gjennom vårt medlemskap i INTSOK har ansatte hos våre medlemmer og samarbeidspartnere blitt spesielt inviterte til å delta på BP sine foredrag om teknologiutviklingen i bransjen. Last ned program og påmeldingsskjema her.