NCE Subsea framsynsprosjekt til Stord

Medlemmer og partnere inviteres til tredje samling i NCE Subsea framsynsprosjekt. Dette er en lunsj-til-lunsj samling og avholdes 7.-8. februar ved Stord Hotell, Leirvik.

Published: 2 January 2008
NCE Subsea framsynsprosjekt er et sentralt prosjekt for utvikling av klyngen og dens aktører på kort og lang sikt. Dette fordrer imidlertid bred deltakelse fra medlemmer og partnere i klyngen. Prosjektet har som målsetting å tjene aktørene i klyngen på kort og lang sikt gjennom utvikling av felles forståelse av fremtidige utfordringer, samt samhandlingsaktiviteter for å møte disse gjennom strategiske valg. Prosjektet vil være retningsgivende for aktivitetene i NCE Subsea i årene som kommer. 
 
Påmeldingen avsluttes 18.januar kl 16.00. For påmelding etter
 
Torsdag 7. februar blir det felles avreise med buss, med opphenting fra følgende steder;
kl 09.15 på Ågotnes, ved CCB Administrasjonsbygg - K8
kl 09.35 på Straume, bussterminalen
kl 09.55 på Bystasjonen, perrong 17
kl 10.15 på Nesttun, bussterminalen
 
Ved Stord Hotell starter samlingen med lunsj klokken 12.00, med påfølgende samling frem til 17.00. Videre blir det felles besøk ved Eldøyane Næringspark, middag og sosialt samvær på kvelden. 
 
Fredag 8. februar blir det faglig samling på formiddagen, før man avslutter med lunsj og avreise fra hotellet klokken 12.00. Beregnet ankomst i Bergen klokken 14.00, og Ågotnes klokken 14.30.
 
Alle NCE Subsea medlemmer og partnere oppfordres til å stille med en deltaker, også de som ikke har hatt anledning å delta på de to første samlingene.
 
Skrevet av: Heidi Skålevik
Relaterte Artikler