Fornøyde deltakere på DOT 2007

NCE Subsea tok i forbindelse med DOT 2007 i Stavanger initiativ til en samlet markering av undervannsmiljøet i Hordaland. En deltakerundersøkelse gjennomført etter arrangementet viser at NCE Subsea bør ta lignende initiativ i fremtiden.

Published: 21 December 2007
NCE Subsea tok initiativet til et felles markedsføringstiltak for å vise bredden og styrken i undervannsmiljøet i Hordaland. Alle NCE Subsea partnere og medlemmer var invitert til å delta. Ni bedrifter deltok med stand på et felles NCE Subsea standområde.
 
I undersøkelsen svarer alle respondentene at initiativet til en fellesstand var avgjørende for deres deltakelse under Deep Offshore Technology 2007. AGR, CCB, CMR, Siem WIS, Advantec, Manpower Professional Engineering, Odda Plast, Bennex, DOF Subsea og UTF deltok på en 150 kvadratmeter fellesstand. De fleste deltakerne var fornøyd med plasseringen av stand.
 
Deltakerne sier de var spesielt fornøyd med markeringen under lunsjen NCE Subsea var sponsor for. Under lunsjen hadde filmen ?WORK ? LIVE ? THRIVE ? The Bergen Area? offisiell premiere for 400 konferansedelegater. Filmen er produsert av NCE Subsea i samarbeid med Hordaland Fylkeskommune og Bergen kommune. En Hordalandsdelegasjon med Fylkesordfører Torill Selsvold Nyborg i spissen tok del i denne markeringen.
 
De fleste bedriftene sier at det er aktuelt å delta om NCE Subsea tar lignende initiativ i fremtiden. Her er det messer i regionen eller andre deler av landet som er mest aktuelt. Ingen sier nei til å delta ved lignende initiativ.
 
Resultatene av deltakerundersøkelsen er tilgjengelig på Ekstranett for NCE Subsea Partnere og medlemmer.

Foto: Øverst; (fra venstre) Daglig leder i NCE Subsea Trond Olsen, Fylkesordfører Torill Selsvold Nyborg, Fylkesutvalgsmedlem Joril Christiansen (Ap), Daglig leder i Hordaland Olje og Gass Sjur Storaas og Fylkesrådmann Paul M. Nilsen. Nederst: Oppdekking under lunsj sponset av NCE Subsea/ NCE Subsea fellesstand
 
(Publisert 21.12.2007)